Energijos taupymas dabar paprastesnis - energijos suvartojimo efektyvumo matavimas pagal DIN EN ISO 50001

iso 50001

Energijos taupymas yra ne tik daug energijos suvartojančių pramonės sektorių prioritetas. Beveik kiekviena įmonė yra priversta ieškoti sprendimų, kurie padidintų energijos vartojimo efektyvumą ir sumažintų sąnaudas. Todėl energetikos vadybos sistemos įgyvendinimas pagal DIN EN ISO 50001 standartą (arba Vokietijos SpaEfV) tampa neišvengiamas ilgalaikėje perspektyvoje.
Remdamiesi mūsų ilgamete patirtimi pramoninių matavimo technologijų srityje, galime Jums suteikti konsultacijas ir padėti įvertinti Jūsų energijos suvartojimo efektyvumą pagal EN ISO 50001, panaudojant mūsų techninės ir programinės įrangos produktus.
Mūsų mobilios energijos matavimo sistemos bei stacionarios duomenų perdavimo instaliacijos, naudojant Delphin techninę ir programinę įrangą, padeda nustatyti ir išanalizuoti energijos taupymo galimybes ir tuo pačiu suteikti klientams reikalingą informaciją, bei pateikti ataskaitas.
Išbandytas ir patikimas duomenų kaupiklis iš TopMessage serijos yra pagrindinė duomenų surinkimo sistema ir jau buvo panaudota energijos taupymo valdymui. Duomenų kaupiklis gali būti sujungtas su 3-fazių elektros matavimo prietaisu ir surinkti visus reikiamus energijos matavimo duomenis, pvz., elektros energijos, aktyviosios galios, tuščiosios eigos galios, energijos suvartojimo ir t.t. Matavimo duomenų apdorojimas ir analizė vyksta nepriklausomai pačiame duomenų kaupiklyje. Duomenys įrašomi į vidinę atmintį ir jiems suteikiamos unikalios laiko ir datos žymės.
Programinė įranga ProfiSignal leidžia vartotojams susikurti individualias vizualizacijos sąsajas, todėl sistema yra aiški ir suprantama, procesus lengva valdyti, o taip pat ir kontroliuoti.
Tai leidžia laikytis DIN EN ISO 50001 ir, pvz., Vokietijos energijos vartojimo efektyvumo (SpaEfV), standartų bei leidžia įgyvendinti energetikos vadybos sistemą pagal DIN EN ISO 50001.